- Bredband
Föreningen är ansluten till stadsnätet och leverantör är  bredband2

Anslutningen till bredband är 1000/1000 MGB inkluderat i avgiften för medlemmar. Önskas större utbud ( ej inkluderat i avgiften) måste beställning ske via  Bredband2:s helpdesk på 0770-811000 eller helpdesk@bredband2.com
Anslutningen till Bredband 2 kan inte väljas bort.

Notera att 
Trådlösa nätverk är superbra när de fungerar, men i vissa byggnader kan det vara svårt att få en stark och stabil kommunikation. 
Då behövs en effektiv signalförstärkare (signal booster).
Fler namn på Signalförstärkare finns som t.ex Wi-FI repeaters och Signal Boosters.

- TV
BRF har ett avtal med Comhem. Medium 8 favoritert ingår i avgiften och är klart att använda. Önskas större utbud ( ej inkluderat i avgiften) måste beställning ske via kundservice 0771-55 00 00.

- Diverse tips

- Koppla in en router (eller dator) direkt i jacket som installerats i din lägenhet. Använd det högra uttaget (det är tomt i det vänstra).
- Router: Om du inte vet vad du behöver, se bifogad instruktion längst ned på sidan.  Webhallens personal är duktiga och kan guida dig om du har frågor. 

- Koppla upp din dator på nätverket. Öppna en webläsare. Där kommer du att få upp en registreringsvy från Bredband2. Börja med att logga in med ditt personnummer och skapa sen ett konto genom att fylla i uppgifterna som efterfrågas.

- Tilläggstjänsterna som erbjuds är upp till dig om du vill ha. BRF har ingen synpunkt eller ansvar i frågan.

- Problem med registreringen - läs på www.bredband2.com och/ellerkontakta Bredband2:s helpdesk på 0770-811000 eller helpdesk@bredband2.com

Alla frågor och synpunkter kring bredband besvaras av,
Anders Pettersson
anders.a.pettersson@gmail.com
076 3399334