Gårdarna.
Här vill vi att alla skall kunna trivas och umgås i en behaglig och fin miljö. För att de ska hålla sig fina – både för allmän trevnad och respekt för den som kommer efter och inte minst för att vara rädda om vår investering - vill vi påminna om att Ni skall lämna de snygga och rena efter Er, flyttar ni saker ställ tillbaka de på sin plats.
Gårdarna är som en resonanslåda tänk därför på ljudvolymen och dina grannar.
Tider, stäng av eventuell musik och lämna gården snygg och ren senast 23.00. Tänk på att någon kanske vill nyttja gården tidigt nästa morgon.

Möblerna är till för att sitta i och pingisbordet för att spela på, se därför till att barn inte hoppar på de dels för skaderisk och att de håller längre. 

Värmelampor i pergolan fungerar mellan 16-23, dra en eller två ggr i snöret beroende på hur mycket värme du vill ha. Dra i snöret igen när du lämnar så att de stängs av. 

Bordet & bokning
Plåtrännorna kan användas till att fylla med is för kylda drycket och dylikt. Töm rännorna efter Er i gårdsbrunn vid gårdshuset.
Bordsryttaren är till för att kunna boka bordet.
Det är ALLA medlemmars ansvar att hålla den ren och snygg till den som kommer efter. Torka av all ytor med våt trasa efter användning.Se även till att det är snyggt runt om och även under bordet.

Grillen på gården.
Är placerad till höger om pergolan för att minimera störningar till andra boende. BRF underhåller inte grillen utan det är ALLA medlemmars ansvar att hålla den ren och snygg till den som kommer efter. Torka av all ytor med våt trasa, diska de redskap som finns efter användning. Se även till att det är snyggt runt om och även under grillen. BRF ansvarar inte för redskap, rengöring eller dylikt. 

Pingisbordet står på gården Kammakargatan. Bordet kan fällas ihop och skall då skyddas med ett överdrag.
Bollar och racketar finns i en låda under svarta planteringsbordet gården Kammakargatan.BRF har köpt in ett antal rackets och bollar. Har bollarna tagit slut köp gärna nya.

Vattning och daglig skötsel hanteras av fastighetsskötaren.

Vi behandlar gårdarna då och då med ättika mot alger.

 Karin Zuber  hjälper oss med planteringar i samarbete med Gunilla Robért.